iRest A85-1 Robostic 3D Zero Gravity massagestoel

Fotoliu masaj iRest A85-1 Zero Gravity
  • Beschikbaarheid in stock
  • Garantie 2 jaar
  • Levering Gratis
  • Handleiding beschikbaar
  • Merk
    2016
  • Productiejaar iRest
Bel ons nu:
0031 629 296 589
Vraag naar onze speciale prijslijst

iRest A85-1 2015 Design.

De nieuwe iRest A85-1 massagestoel is uitgerust met een set van intelligente, stille 3D massagehanden die op en neer kunnen bewegen, vooruit en achteruit rekken, en tevens zijdelings. Dit model is onderdeel van de iRest 2015 Design categorie die gelanceerd werd in juni, wat het tot de beste iRest massagestoel tot nu toe maakt.

Verbeterde functies

De A85-1 is voorzien van diverse functies, zoals: comfort, ontspanning, pijnverlichting, snelle massage-ervaring, taille rekken, volledig luchtdruk, plus een groot aantal andere massagefuncties die specifiek zijn voor het nieuwe 2015 concept.

Smartphone App

Het is nu mogelijk u telefoon te gebruiken om de massage te regulieren, wanneer u dit wenst. De iRest A85-1 is de enige massagestoel die ook door een smart device gereguleerd kan worden, door het gebruiken van de gratis app die gelanceerd is door de fabrikant.

iRest A85-1
remote control

Handmatige massagekeuze

De stoel is ontworpen met een handmatige massageselectiefunctie voor het bovenlichaam. Er zijn 3 massageposities beschikbaar: algeheel, gedeeltelijk en voor een vaste punt. Er zijn 6 massagemethodes: schouder grijpen, kneden, tikken, shiatsu, kneden en tikken, en 3D. Er zijn 5 snelheidsniveaus beschikbaar, en in het geval van de tik en shiatsu-massage, kunt u kiezen uit 5 verschillende opties voor de breedte om de breedte van de massagehanden aan te passen.

Automatische massagekeuze

Kies een vooraf ingestelde massage voor een interessante massage-ervaring. Op de afstandsbediening zult u verschillende automatische massageprogramma's vinden, die u een verscheidenheid aan massagemethodes biedt, verschillende bewegingen, variërende massagesnelheden, volledige luchtmassage, enzovoort.

Luchtdrukmassage

Luchtdruk onderarm-massagefunctie (met 8 geïntegreerde airbags), bovenarm-massagefunctie (met 4 geïntegreerde airbags), met drie intensiteitsniveaus. Onderlichaam-luchtdrukmassage: luchtdruk-rugmassage (met 4 geïntegreerde airbags), luchtdruk-billenmassage (16 airbags), luchtdruk-beenmassage (36 airbags), met 3 intensiteitsniveaus.

iRest A85-1
iRest A85-1

Verwarmingsfunctie

De verwarmingsfunctie voor de rug gebruikt koolstofvezel als bron voor de infrarood verwarming. De golflengte van de infraroodstraling valt samen met de golflengte van het menselijk lichaam, wat toestaat dat de menselijke cellen de energie absorberen, de cellen geactiveerd worden en de stofwisseling gestimuleerd wordt. De verwarmingsfunctie word in het bijzonder in de winter of tijdens koude periodes aanbevolen.

iRest A85-1

Audio-Functie

U kunt nu u telefoon of tablet gebruiken om de stoel via Bluetooth te bedienen. Verbind de smart terminal via Bluetooth om music af te spelen of verbind hem met audiokabels direct met het verbindingspaneel van de stoel.

iRest A85-1

Zero Space en Zero Gravity

De iRest A85-1 is een massagestoel die direct bij een muur geplaatst kan worden. U heeft maar een minimale afstand van 5 cm tot de achterwand nodig. Deze stoel breid zich op een andere manier uit, omdat hij ontworpen is met een speciale eigenschap die hem toestaat tot 22 cm vooruit te glijden wanneer u Zero Gravity of de speciale eigenschap gebruikt. De zitting van de stoel glijd dan vooruit, zonder de bodem of the achterwand te raken.

iRest A85-1

Negatieve zuurstofionen functie

Negatieve zuurstofionen functie – controleer de knop bij de linker bovenarm. Doordat hij een innovatief ontwerp met negatieve zuurstofionen in de hoofdsteun heeft, kan hij een constante stroom van zuurstofionen uitstoten. In overeenstemming met de nationale supervisie en verificatie van het inspectiecentrum voor de kwaliteit van infrarood en industriële producten, hebben de negatieve zuurstofionen een concentratie van tot 240.000/cm3, gelijk aan dat van een bos of een waterval, en helpen mee aan het spontane herstel van het menselijk lichaam. De negatieve zuurstofionen kunnen fijne stof van (PM) 2,5 pollutie verminderen, ze kunnen de lucht in de kamer optimaliseren en spelen een belangrijke rol in het verbeteren van het immuunsysteem van het lichaam.

Belangrijke functies

Reflextherapie

De voetensteun breidt vrij uit om de verschillende lengtes van gebruikers tegemoet te komen.
Reflex Therapy

Kuitensteun

De kuitensteun is voorzien van massagerollen en airbags, plus 8 natuurlijke magneten.
Calf rest

Onderbenen-massage

Airbags in verschillende maten omsluiten uw kuiten, enkels en voeten en bieden een drievoudige ervaring die u nooit zult vergeten. Pas deze methode toe, waarbij u de successie, de luchtdrukcompressie, pauze en evacuatie-functie activeert, om de Xuanzhong en Taixi accupunten te stimuleren, wat u perfecte comfort en harmonie zal opleveren.
Lower leg massage

Voetmassage met rollen

Emuleerd de menselijke aanraking en wordt uitgevoerd door een geavanceerde rollentechnologie, die een Guasha-massage verstrekt die vergelijkbaar is met die van een professionele massagetherapeut. Gefocust op de Yongquan-punt op de zool van uw voet, kan de verstrekte massage delicaat en constant zijn, maar kan ook steeds sterker worden.
Foot massage with rollers

S-vormige rugmassage

Het 3D rollensysteem staat de rollen toe op/neer/links/rechts/vooruit/achteruit op je nek, schouders, rug en taille te bewegen. De rollen passen zich aan en bewegen systematisch in een S-vorm, de vorm van het ruggengraat volgend. De breedte is in te stellen van 6 cm (om het ruggengraat niet te raken) tot 21 cm (om de hele rug te voorzien).
S-shape back massage range

Rugbreedte aanpassing

De S-vormige kromming die het lichaam ondersteund bestaat uit een combinatie van rugmassagestructuren en principes van menselijk engineering, zo dat u van een zeer accurate rugmassage kunt genieten. De breedte is instelbaar van 6 tot 21 cm, met drie breedteopties.
Back width adjustment

Airbag armmassage

Uitgerust met airbags die de kromming van de menselijke arm volgen, zorgt de stoel voor een massage die uw gehele armen omvat, met werking op de Yangchi en Quchi-punten. De gebalanceerde 3D tractie die voortkomt uit de airbags zal uw armen en handpalmen leven inblazen.
Air bag arm massage

KOOLSTOFVEZEL INFRAROODVERWARMING

De 40-50º C rugverwarmingsfunctie elimineert elke koude prikkel en rugpijn. De golflengte van de infraroodstraling valt samen met de golflengte van het menselijk lichaam, wat toestaat dat de menselijke cellen de energie absorberen, de cellen activeert en de stofwisseling stimuleert.
Far infrared carbon fiber heating

Twee Geheugen Modi

Deze twee functies zullen de eisen van uw familie bevredigen. Elke combinatie van massagemethodes en functies die u en uw familie kiezen kan opgeslagen worden met de passende M1 / M2 geheugenfuncties. Het enige wat u moet doen is de knoppen voor twee seconden indrukken nadat u een bepaald geluid hoort, en automatische geheugenmodus treedt in werking.

Massage-timer-functie

Met deze functie kunt u een massagetijd instellen die overeenkomt met uw voorkeuren, wat u in staat stel een continue massage of 10-, 15-, 20-, 25-, 30-, of 40-minuten massagesessies te genieten.

iRest Massagetechnologie

Vanwege hun innovatieve functies kunnen de luchtpompen synchroon of continu werken, om de benodigde motorkracht te verschaffen die noodzakelijk is voor de airbags. Beiden, de ontspanningspassage en de sterke druk van de airbags zijn precies en uniek, wat u toestaat van een verfrissende massage te genieten. De wervels zijn meestal de oorzaak van pijn in de gebieden van rug en taille, en tevens voor een stijve nek. De iRest massagestoelen passen een internationale state of the art technologie met 3D detectiefunctie toe, die de massagepunten aan de hand van u lengte kan identificeren. Van de Fengchi-punt in u nek tot the Yongquan-punt onder u zool, deze technologie omvat 500 punten over het gehele lichaam en voorziet u van een professionele, comfortabele en verkwikkende fysiotherapie, die in verband staan met slechte gezondheid. iRest gezondheidsproducten zijn gemaakt volgens specificaties die het resultaat zijn van medische onderzoeken.

iRest Massage technology

Automatische massageprogramma's

Ache relief

Pijnverlichting

15 minuten automatisch massageprogramma dat zich op de punten van vermoeidheid kan richten, voorziet u van een gezondheidsservice voor het hele lichaam.

Memory - athletes program

Memory – atleten programma

De geavanceerde nauwkeurigheid en stekte die door het rollensysteem geleverd word gecombineerd met een comfortabele shiatsu-massage verlicht vermoeidheid die het resultaat is door fysieke inspanning, voorziet u van een gezond lichaam.

Back and waist - housewives

Rug en taille – huisvrouwen

Massage ter ontspanning van uw rug en taille, die actief werkt op uw onderrug en thorax ligamenten. Ontspant verstijfde spieren.

Comfort - elderly group

Comfort – ouderen groep

De volle drukmassage van uw nek tot uw zolen, van uw bovenarmen tot uw vingertoppen, zal uw een ongeëvenaarde massage-ervaring voor uw hele lichaam bieden.

Full air pressure, neck and shoulders - computer user group

Volle luchtdruk, nek en schouders – computergebruikers groep

Automatisch comfortabel massageprogramma voor uw nek en schouders, ontworpen om u goed te laten voelen tijdens de massage, eenvoudige pijnverlichting in de halswervels.

Waist stretch, pain relief  - beauty love group

Taille rekken, pijnverlichting – beauty love groep

Ontworpen om spierpijn en stijfheid te verlichten, door het rekken van uw rugspieren, ontspant uw spieren en verlicht vermoeidheid.

Magneettherapie functie

In de airbags voor de kuiten zitten 8 magneten met natuurlijke energie. Magneettherapie kan het cholesterolniveau verlagen, het kan de ophoping van vrije radicalen in het lichaam elimineren, en het kan het immuunsysteem van het lichaam verbeteren, terwijl ze nog meer voordelen te bieden heeft. In overeenstemming met de nationale supervisie en verificatie van het inspectiecentrum voor de kwaliteit van infrarood en industriële producten, is vastgesteld dat het gebied van magnetische intensiteit 73mT is, in overeenstemming met nationale beschermingsstandaards, waarvan het bereik 40-110mT is.

Magnet therapy function
Fotoliu de masaj iRest A85-1

Lichaam rekken

De massagestoel word aanbevolen voor de eliminatie van spierspanning en gewrichtsstijfheid en stelt u in staat op deze manier een goede gezondheid te onderhouden. Rekken word bereikt met behulp van de schouder, arm en been massagekussens.

Kuitsteunverlenging

Afhankelijk van de lengte van de gebruiker, kan de kuitsteun vrij tot 15 cm uitgebreid worden, wat een volledige lichaamsmassage zeker stelt, overeenkomend met de individuele grootte van elke gebruiker.

Massagetechnieken

Shiatsu

Oefent druk uit op de belangrijkste punten van het lichaam; instelbare snelheid en breedte. Deze methode elimineert effectief spierspanning en stijfheid, reduceert de druk op de wervels.
shiatsu

Licht tikken

De massagerollen tikken zacht op en neer over uw rug, en zullen de bloedcirculatie in uw hele rug activeren. De licht-tikken-massage is de meest bekende en gezochte massagemethode voor ontspanning.
Light tapping

Kneden

Deze methode kan diep in uw spieren drukken en enkele van de belangrijkste punten stimuleren. Ze kan spierspanning en stijfheid elimineren. Buiten dit zal de instelbare snelheid u een perfecte massage bieden.
Kneading

Kneden + licht tikken

De massagerollen tikken zacht op en neer over uw rug, waarna de kneedmassage in werking treedt, en dan keert het programma terug naar licht tikken. Het is een combinatie van alternatieve massages voor het bereik van de hele rug
Kneading + light tapping

Schouder grijpen en kneden

De 3D massagerollen grijpen en kneden de schouders, ontspannen de spieren en elimineren vermoeidheid. Het kneden van de massagepunten in opwaartse en neerwaartse richting verlicht de diepste pijn.
Shoulder gripping and kneading

Rollen (volledig of gedeeltelijk)

Dit is een massagetechniek waarbij u de nauwkeurigheid van de 3D massagerollen zult bemerken. Het hele spiergebied langs uw ruggengraat zal gemasseerd worden in opwaartse en neerwaartse richting door de massagerollen die op de rug zullen drukken en hem ontspannen.
Rolling (full or partial)

modes auto

RELAX-RUSH GROUP

Groep Rush - Relaxatie

Een intelligente 2D-massage systeem combineert professionele massage technieken met massagestoel mogelijkheden om een ​​multi-dimensionele massage te bereiken, zodat je volledig verlichten bent van je vermoeidheid na een lange harde dag.

FULL - CAMPAIGN GROUP

Groep campagne - Volledig

De wetenschappelijke 15 minuten automatische massage programma kan zich concentreren op jouw vermoeidheid punten en het verstrekken van een gezonde input voor je hele lichaam.

NECK AND SHOULDER - COMPUTER GROUP

Groep computer - Nek en schouder

De comfortabele nek en schouder automatische massage modus zorgt ervoor dat je plezier beleeft terwijl je van een pijnverlichtigende massage van de nekwervels geniet.

ACHE RELIEVE-BEAUTY LOVE GROUP

Groep Schoonheid - pijn verlichten

Ontworpen om spierpijn en stijfheid in het bijzonder te verlichten, deze is vergelijkbaar met schrapen therapie, en rekt rugspieren, verlost spieren en botten, verlicht vermoeidheid.

BACK AND WAIST - HOUSE GROUP

Groep huis - Rug en taille

Ease-up massage van de rug en detaille, activeert lumbale en thoracale ligamenten en verlos jouw spierstijfheid, zodat je van de wonderen van de massage kan genieten.

COMFORTABLE - OLD AGE GROUP

Groep 3de leeftijd - Comfort

Deze volledige echte druk massage van nek tot zool, van je armen tot je vingertoppen, zal je voorzien van een ongeëvenaarde full body massage ervaring en zal heel je huid verlichten.

Recommandé pour:

massage chair recommended for Workers

Arbeiders

Vermindert spierpijn voor mensen die veel lichamelijke inspanning moeten doen.

massage chair recommended for Computer Users

Computergebruikers

Nek en schouder behandeling voor mensen die veel besteden voor hun computer.

massage chair recommended for Students

Leerlingen

Ontspannende massage voor studenten tijdens examens of stresserende periodes.

massage chair recommended for Dynamic People

Dynamishe mensen

Vermoeidheid opluchting voor mensen die zeer actief zijn tijdens de dag.

massage chair recommended for Sportsmen

De sporters

Ontspanning en spieren ontlasting therapie voor mensen die intensieve sporten uitoefenen.

massage chair recommended for Elderly

Ouderen

Comfort voor de ouderen.

massage chair recommended for Ladies

Dames

Houding fysiotherapie voor vrouwen die op hun uiterlijk letten.

massage chair recommended for Housewives

Huisvrouwen

Rug en taille behandeling voor mensen die thuis blijven.12 PUNTEN CONFORTABELE FYSIEKE THERAPIE

vult je hele lichaam met een gevoel van euforie

Fengchi Drukpunt
Kalmeert de lever en brengt de darmen tot rust, heeft een detox effect; aanbevolen voor hoofdpijn en tandpijn.

Jianjing Drukpunt
brengt de darmen tot rust en zuivert de hart, activeren van de omliggende organen, het verminderen van zwellingen; kan cervicale spondylosis zn stijve nek te verlichten.

TIANZONG Drukpunt
Verzuiveren van pezen en activeren van de omliggende organen, het reguleren van de chi en het verminderen van zwellingen, kan scapulohumeral periarthritis, schouder en arm pijn verlichten.

Xinshu Drukpunt
Verlicht borst benauwdheid, regelt de chi, activeert de omliggende organen en kalmeert de zenuwen, ondersteunt het hart.

GANSHU Drukpunt
Kalmeert de lever / galblaas, regelt de chi en versterkt het gezichtsvermogen, ondersteunt de lever.

SHENGSHU Drukpunt
Verbetert de nieren en ondersteunt de yang, versterkt de taille, helpt bij waterretentie en ondersteunt de nieren.

Neiguan Drukpunt
Kalmeert de geest, regelt de chi en verlicht de pijn. Helpt de hart zich te herstellen en ondersteunt het.

Sanli Hand Drukpunt
Zuivert het hart en verbetert het gezichtsvermogen, reguleert het maag-systeem. Geschikt voor taille pijn, schouders- en armen pijn, dyspepsie, aften, kiespijn, verkoudheid, enz…

Sanli Voet Drukpunt
Verzuiveren van de pezen en activeren van de omliggende organen, versterkt de milt en de maag, helpt bij hepatitis, enteritis, bronchitis, nefritis, enz…

KUNLUN Drukpunt
Kalmeert de zenuwen en zuivert de hart, Verzuivert de pezen en activeertde omliggende organen. Geschikt voor heupzenuw pijn, artritis in de knie, enkelletsels, enz...

Yongquan Drukpunt
Voedt de yin en verbetert de nieren, kalmeert de lever en brengt de darmen tot rust, Nuttig in gevallen van slapeloosheid, nerveuze hoofdpijn, myocarditis, enz...

Fauteuil de massage Fauteuil de massage

Technical Specifications and Features

iPhone / iPad App Install The Free Application from AppStore
Volledige rugmassage Yes
Verstelbare rugleuning Yes. Power backrest.
Beensteun Reclining and extensible power leg rest
Massagerollen 3D, 2015-design
Billenmassage Yes, with air bags
Bekkenmassage Yes, with air bags
Kuitenmassage Yes, with air bags
Zoolmassage (reflextherapie) With rollers and air bags
Afstandsbediening Yes.
Bekleding Ecological, antibacterial leather.
Gewicht van de stoel (kg) 130 kg
Maximaal gewicht van de gebruiker (kg) unlimited
Stroomvoorziening 220 - 230V
Afmetingen Dimensions iRest A85-1
iRest A85-1

Andere beschikbare kleuren voor deze massagestoel

De stoel is ook in andere kleuren verkrijgbaar. Afhankelijk van uw inrichting en decor, kunt u de kleur kiezen die het beste bij uw smaak past. U kunt kiezen van een reeks van 5 kleuren die beschikbaar zijn voor de iRest A85-1 massagestoel: crème, beige, rood, grijs, zwart, bruin.

You can choose from a range of 5 colors available for the iRest A85-1massagestoel: cream, beige, red, grey, black, brown.

iRest A85-1

U kunt u iPhone of iPad gebruiken om de massage te regulieren.

Het is nu mogelijk u telefoon of tablet te gebruiken om de massage te regulieren. De iRest A85-1 is de enige massagestoel die ook door een smart device gereguleerd kan worden, door het gebruiken van de gratis app die gelanceerd is door de fabrikant. Installeer de gratis app via de AppStore.

Install Free Application from AppStore

Vraag naar onze speciale prijslijst!
IREST-A85-1

Similar massagestoels:

All information displayed on www.komoder.com is the property of KOMODER
™ Komoder trademark. The contents of this website may be subject to copyright.