Tokuyo TC-688 3D ZeroGravity Massagestoel met verwarmingsfunctie

massagestoel Zero Gravity Tokuyo TC-688
  • Beschikbaarheid in stock
  • Garantie 2 jaar
  • Levering Gratis
  • Handleiding beschikbaar
  • Merk
    2016
  • Productiejaar tokuyo
Bel ons nu:
0031 629 296 589
Vraag naar onze speciale prijslijst

Verbeter uw slaap en ontspan uw lichaam

De Tokuyo TC-688 massagestoel helpt stress te verlichten en verzacht spierstijfheid. Een plezierige massage-ervaring, gefocust op ontspanning van de taille en heup. De Tokuyo TC-688 massagestoel is uw beste keuze wanneer u lijdt aan slapeloosheid, omdat hij helpt de kwaliteit van uw slaap te verbeteren. Vergeet uw zorgen met deze tikken en kneden massagetechnieken, welke uw druk verlichten door rek-technieken en helpen uw bloedcirculatie te verbeteren.

Sterke 3D massage of tedere 3D massage. Kies!

Of u nou een intense volledige lichaamsmassage wilt, die uw energie binnen enkele minuten zal herstellen, of een tedere, lichte en lange VIP luxueuze behandelingsmassage, de TC-688 is de perfecte keuze voor u.

Tokuyo TC-688 massagestoel
Tokuyo TC-688 massagestoel

3 Zero Gravity massageposities

De zero gravity positiemassage ontspant het lichaam, omdat ze overeenkomt met de lichaamsmassagepositie, en door een eenvoudige druk op de knop, worden uw rug en schouderbladen simultaan in een zero gravity positie gebracht, tot wel 70 graden, waarna de stoel de juiste massagepositie inneemt. De massagerollen hebben een veel beter contact met het lumbale gebied, wat het hele lichaam toestaat van een juiste massagepositie te genieten. Beleef een nieuwe zero gravity massagemethode. U kunt kiezen uit drie verschillende massagestoelposities.

Airbag arm massage. Resistant materials.

Airbag arm-massage. Bestendige materialen.

Naast de mechanische doorbraken, zijn ook de gebruikte materialen verbeterd, zoals bij voorbeeld in het geval op het gebied van de arm-massage. Gebruikmakend van een resistent soort spandex, is het onderste deel van het arm-massage-apparaat bekleed met kleine rubberen uitsteeksels, met als doel de zintuigen te versterken, terwijl de airbags druk uitoefenen op het bovenste en onderste deel van de onderarmen en handen.

Airbag calf massage with massage rollers

Airbag kuitmassage met massagerollen.

Airbags wikkelen zich op verschillende manieren om u benen, enkels en voeten en verzorgen een massage op de zusanli-punten (gebieden die in de acupunctuur gebruikt worden om maagstress en verwondingen van het maagslijmvlies te behandelen). Deze massagemethode word uitgevoerd door afwisselende pers, stop en ontspanningsbewegingen en geeft u een ontspant lichaam.

Speakers and smart device connection capability

Luidsprekers en smart device-verbindingen

U kunt professionele muziek genieten omdat de Tokuyo TC-688 uitgerust is met luidsprekers. U kunt makkelijk uw mobiele telefoon aansluiten. Smartphone of andere elektronische apparatuur om muziek af te spelen, me het doe uw lichaam nog meer te ontspannen en om u van een perfecte massage te laten genieten.

L-vormig gebogen rail

De massagestoel is voorzien van een speciale technologie met een L-vormig gebogen rail, wat het resultaat is van uitgebreid onderzoek, gecombineerd met de nieuwste kennis op dit gebied. Het massagebereik is 110 cm, wat u toestaat te genieten van een aangepaste massage van kop tot teen, wat u wederom zal helpen de natuurlijke S-kromming van uw ruggengraat te onderhouden en spierspanning te verlichten.

L shaped curved massage rail

Belangrijke functies

Neck massage

Nekmassage – Dagelijkse massage voorkomt cervicale spondylose, hoofdpijn en cerebrovasculaire ziekten.
masaj gat

Helpt de bloedcirculatie

Massage wordt verondersteld de bloedvaten te verwijden, teneinde de bloedcirculatie in uw lichaam te ondersteunen, en de capaciteit van de myocard (hartspier) zuurstof te verschaffen te verbeteren, en het vermogen van de verschillende hartfuncties te verbeteren.
circulation

Fysiologische gezondheid

Massage kan stressgerelateerde problemen verlichten, lichaam en geest ontspannen en tot een verbetering van de fysieke functies leiden.
Psychological health

Luchtdruk schoudermassage

De hoofdreden voor schouderpijn is een ontoereikende bloedcirculatie in het gebied van de nek. Na het genot van een luchtdrukmassage rond de schouders kunt u voelen hoe de pijn verdwijnt.
Air pressure shoulder massage

Luchtdrukmassage voor de handen

Vaak gebruiken we een muis op het werk, wat pijn in de pols kan veroorzaken; hoe dan ook, de nieuwe generatie luchtdrukmassage kan de pijn in u polsen verlichten.

Afneembaar pad

Om het comfort-niveau van de massage te verhogen, was de massagestoel ontworpen met een afneembaar pad; voor het geval dat u een krachtvoller massage-effect wenst, kunt u het pad verwijderen, zodat u in staat zult zijn een nog verkwikkender effect tijdens de massage te genieten.

Gebogen extensie

Van het hoofdgedeelte tot het schoudergedeelte kunt u verschillende massagemethodes ervaren die bereikt worden met behulp van massagerollen die de massage door menselijke handen simuleren.
Curved extension

Muziekritme. Ontspanning

Nadat u klaar bent met uw stressvol werk, kunt u een massage genieten terwijl u naar muziek luistert, om uzelf van uw gedachtes en problemen los te maken, wat helpt een gezonden levenswijze te bevorderen door u van extra energie te voorzien.
Music

Convex-punten voor de massage van uw zolen

De zolenmassage wordt toegepast op de Yongquan-punten, overeenkomend met de Convex-punten bedacht voor voetmassages; ontworpen om de massagetechniek die gebruikt wordt door professionele masseurs accuraat te emuleren; beiden, de lichte en vaste-punten-massage en de progressief sterker worden massage creëren een gevoel van comfort.
Soles

Luchtdruk kuiten en voetmassage

Deze stoel gebruikt sterke airbags, die verschillende luchtdrukken van de kuiten tot de zolen van uw voeten distribueren, waardoor de druk die in beide benen gevoeld wordt verminderd en de vermoeidheid in de benen verlicht. Van deze massage kan genoten worden door de simulatie van de menselijke handmassage of de luchtdrukmassage te gebruiken.
calf and foot massage with air pressure

Houten handvaten

Afstandsbedieningszak

S-vormig ergonomisch design

Heeft een precies, S-vormig ergonomisch design, volgt accuraat de vorm van het ruggengraat.

Professionele masseur

Imiteert de bewegingen van een professionele masseur, wikkelt zich compleet om uw kuiten en voeten. Een rustgevende, spa-achtige ervaring.

Unieke combinaties

Een unieke combinatie tussen luchtdrukmassage en spiraalmassage. Ontspant de kuitspieren en help pijn te verlichten.

Tokuyo verrassing

Een verrassingscadeau voor degene onder u die van voetmassages houden; het zal de zolen van uw voeten verzachten met behulp van de schraaptechniek.

Royale afmetingen

Met 110 cm, reikt de extra lange rail van het hoofd naar de schouders en van de taille naar de heupen. Een ware doorbraak in de massagestoeltechnologie.

Warme bandages

De warme bandages op uw heupen en benen bieden een betoverend warme massage-ervaring voor uw benen.

Heating systems for the back and legs. Warm massage.

Verwarmings-systeem voor rug en benen

Massage leidt vaak tot ontspanning van het individu, dus verbetert de kwaliteit van de slaap en verbetert de fysieke functies. De verwarmingsfunctie voor de rug en benen complimenteert de functies, die de Tokuyo TC-688 massagestoel apart zetten van andere massagestoelen.

Regelt gastro-intestinale functies .

Massage kan bijdragen tot de secundaire stofwisseling of gastrointestinale motiliteit en helpen problemen op te lossen die in verband staan met constipatie en ook bij andere symptomen.

LCD remote controller for complete control. Very easy to use.

LCD afstandsbediening voor totale controlle. Zeer eenvoudig in gebruik.

De TC-688 is uitgerust met een extreem eenvoudig te gebruiken afstandsbediening met makkelijke toegang tot de toetsen. De afstandsbediening is geplaatst in een separate zak, die ze voor stof beschermd. De afstandsbediening s tevens zeer intuïtief en zeer gemakkelijk te gebruiken, zelfs zonder de gebruikershandleiding te bestuderen. Ze heeft een van de grootste displays (5”), om u in staat te stellen eenvoudig de geactiveerde stoelfuncties te zien.

Professionele massageprocedure sets

De stoel kan door verschillende types mensen, op verschillende tijden van de dag gebruikt worden.

De procedures die specifiek zijn voor de ochtendmassage en voor de namiddagmassage ter bevordering van de slaap hebben de capaciteit aan de fysieke, mentale end fysiologische behoeftes van de dag te voldoen.

Handmatige stimulatie-massage

De handmatige stimulatie-massage kan in de op- en neerwaartse richting ingesteld worden en maakt gebruik van 4 volledig aangedreven rollen, en heeft de capaciteit u van comfort te voorzien. Wrijf-massage , tik-massage , wrijf- en tik-massage , gebiedsmassage en vaste-punt-massage.

Wrijf-massage

Ontworpen om de wrijf-massage te emuleren met hulp van de duimen, is het doel de geselecteerde massagegebieden te wrijven.

Tik-massage

Met instelbare tik-snelheid, kan deze verschillende massagesoorten bieden in overeenstemming met uw behoeftes.

Wrijf- en tik-massage

Wrijven en tikken kan simultaan uitgevoerd worden, dus wordt een massage met variabele intensiteit geboden, afhankelijk van de individuele behoeftes van elke gebruiker.

Gebiedsmassage

Staat u tot verschillende gebieden te selecteren en kan in verschillende posities genoten worden.

Vaste-punt-massage

Wanneer de massagerollen op en neer bewegen, kan de selectietoets “vastgehouden” worden om een massage voor een bepaald gebied te bereiken.

Verandering van de positie van de massagerollen

De beweging van de massagerollen heeft drie snelheidsopties en drie breedteopties. Pas de rollenbreedte aan in drie stappen: smal, medium en breed.

Intensiteit

De massage-intensiteit kan aangepast worden in overeenstemming met het massagegebied. De massage-intensiteit kan in 3 stappen aangepast worden.

Verwarming

Massage met toegevoegde verwarming – zet de verwarmingsfunctie van de massagestoel aan.

Massagerollen voor voeten en kuiten

Massagerollen voor de zolen van uw voeten en voor uw kuiten – schakel de zolen- en kuitenmassagefunctie aan of uit.

Technische specificaties en kenmerken

Volledige rugmassage Yes. "L" shaped.
Automatische instelling van de hoogte voor rugmassage Yes
Elektrisch verstelbare rugleuning Yes
Elektrisch verstelbare beensteun Yes. 12 cm
Massagerollen voor de rug Yes
Massagerollen voor de kuiten Yes. The only massagestoel with massage rollers for the calves.
Massagerollen voor de zolen Yes
Reflextherapie (voetzolenmassage) Yes
Bekleding Ecological, antibacterial leather.
Stroomvoorziening 220 - 230V
Aanbevolen lengte van de gebruiker approx. 155 - 210 cm
Gewicht van de stoel (kg) 117 kg
Maximaal gewicht van de gebruiker (kg) 140 kg
Rollenbewegingsafstand 110 cm
LCD afstandsbediening Yes
Stoelafmetingen in opgerichte positie Approx. 149 x 80 x 124 cm
Stoelafmetingen in liggende positie Approx. 178 x 80 x 165 cm
Tokuyo TC-688 massagestoel

Andere kleuren beschikbaar voor de TC-688 massagestoel

De massagestoel is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Afhankelijk van uw omgeving en decor, kunt u de kleur kiezen die het beste aan uw behoeftes voldoet.

Vraag naar onze speciale prijslijst!
Tokuyo-TC-688

What do customers say about the Tokuyo TC-688?

Very pleased!
- from , April 2015 5/5 stars
“I tested a few chairs and I chose this model because it seemed the most beautiful, and because the massage it offers is very good for the back and legs.”

The best!
- from , April 2015 5/5 stars
“It is a model about which I had made a lot of inquiries, and it is particularly complex. Its roller function for the calves and all the activated airbags are fantastic. I heartily recommend this massagestoel.”

Top quality. Excellent price!
- from , April 2015 5/5 stars
“I believe I have chosen a top chair. It uses a technology that I have not been able to find in any of the other models, and I’m extremely happy with the massage this chair provides. Great Consultancy and Shipping.”

Similar massagestoels:

All information displayed on www.komoder.com is the property of KOMODER
™ Komoder trademark. The contents of this website may be subject to copyright.