iRest A39 Zero Gravity massagestoel

iRest A39 Zero Gravity massagestoel
  • Beschikbaarheid in stock
  • Garantie 2 jaar
  • Levering Gratis
  • Handleiding beschikbaar
  • Merk
    2016
  • Productiejaar irest
Bel ons nu:
0031 629 296 589
Vraag naar onze speciale prijslijst

De nieuwe technologie van iRest A39 Zero Gravity

iRest is onze beste product, gebaseerd op biomechanica, ergonomie, fysiotherapie en zijn ontwerp houd rekening met de skelet-kenmerken. Al dit, gecombineerd met zero power, zero space, een langer gebogen massagerail, model specifieke lengte, punt en magneettherapie, in totaal 28 airbags, 8 permanente magneten, en 1 luchtpomp, zal u de beste massage-ervaring brengen wanneer u thuis bent en u helpen iedere dag gezond en actief te blijven.

De innovatieve functie is de ene luchtpomp, die synchroon en continu kan werken om de bewegingskracht voor alle 28 airbags te leveren. Zowel de ontspanningsmassage als ook de de druk van de airbag zijn accuraat en uniek, wat u van een levendige, frisse massage laat genieten.

We zijn erop gefocust de werelds meest beroemde gezondheidsmerk te creëren en de iRest gezondheidsproducten in tienduizenden huishoudens terecht te laten komen. iRest gezondheidsproducten maken gebruik van een internationaal toonaangevende technologie, zoals de 2D detectiefunctie, die de massagepunten aan de hand van uw lichaamslengte kan lokaliseren, van de Fengchi-punt in de nek tot de Yongquan-punt onder de voetzool; het gaat om meer dan 500 punten op het lichaam, dus wordt u een professionele en comfortabele fysiotherapie geboden, die u helpt problemen van een slechte gezondheid op te lossen, en die u helpt om uzelf te vernieuwen.

iRest A39 Zero Gravity
buttons

Armrest Shortcuts: recline, start/stop, usb.

Press to open and close the massage function. Calf rest lifting button, press this button, calf restlifting slowly, stop when release it. Backrest lifting button, press this button, backrest lifting slowly, stop when release it.

USB recharging port

USB recharging port, recharge smart devices (such as mobilephone).

Zero Gravity iRest A39 Robostic

Zero Gravity. Verwarmingssysteem.

Intelligente mechanische handen kunnen op uw nek, schouder, rug en taille op en neer bewegen. Ze kunnen automatisch menselijke rondingen induceren en het bereik kan tot 21 cm zijn, de verticale route is 135 cm, waardoor de complete menselijke rug betrokken word.

EEN KNOP BRENGT U HET VOLLE COMFORT

Zero Gravity

Zero Gravity Wanneer de zero gravity modus begint, is er een helling van ongeveer 118 graden tussen het lichaam en de voeten. De positie van de dij en kuit is hoger dan de positie van het hart. De zwaartekracht van elk lichaamsdeel zal gelijkmatig worden verdeeld op de massagestoel, om te helpen de druk op het volledige lichaam te verminderen. Het biedt u een staat van gewichtloosheid, om u te helpen genieten van een perfecte ontspanning zonder enige beperkingen.
Zero Gravity

Zero Space

Zero Space Ontworpen met een knop om soepel te bewegen en met een unieke voorwaartse slip. De volledig open massagestoel kan op een afstand van maar 5 cm tot de dichtstbijzijnde muur geplaatst worden. In het proces van het bereiken van de 22 cm doorstuurfunctie schuift de zitting naar voren, de traditionele massagestoelpositie wordt opgegeven, beperkt door de ter beschikking staande plaats tussen de stoel en de muur erachter. Wanneer de zitting kantelt, kunt u het gevoel krijgen dat u zweeft.
Zero Space

L-VORMIG GEBOGEN RAIL

Menselijk Engineering gecombineerd met studie resulteert in een super lange L-vormig gebogen rail om de afstand van de massage te vergroten tot 135 cm, wat u in staat stelt van een gepersonaliseerde massage van kop tot teen te genieten, terwijl de S-vorm van de wervelkolom van het menselijk lichaam gehandhaafd blijft. Dit zal helpen het ruggengraat te ontspannen en gespannen spieren te verlichten.
SHAPE CURVED RAIL

VOET MASTOID GUASHA MASSAGE

Door het emuleren van de aanraking van de menselijke hand door gebruikmaking van een geavanceerde rollentechnologie, kan de stoel een Guasha massage zoals van een professionele masseur bieden. Met werkingsafstand van 3 cm is de massage gefocust op de Youngquan-punt van de zool, of door een tedere, aanhoudende massage of door een geleidelijk sterkere massage, die ongekend comfort en plezier kan brengen.
FOOT MASTOID GUASHA MASSAGE

BEEN AIRBAG MASSAGE

Airbags in verschillende vormen pakken compleet kuit, enkel en voet in om u drievoudig plezier te brengen. De compressie, pauze, en de luchtdruk-vrijlating-methode, die de Xuanzhog en Taixi accu-punten stimuleert, kan u perfecte comfort en harmonie brengen.
LEG AIRBAG MASSAGE

MAGNETISCHE THERAPIE

Magnetische therapie met 8 300CC accuraat gepositioneerde magneten kan lage magnetiet levels in het lichaam verbeteren door de Chengshang en Zhonmai accu-punten van de kuit te stimuleren.
MAGNETIC THERAPY

RUG MASSAGE BEREIK

De intelligente mechanische handen kunnen op en neer bewegen over de nek, schouder, rug en taille. Ze kunnen automatisch menselijke rondingen induceren en de bereik kan 21 cm breed zijn; de verticale route is 135 cm, wat de volledige menselijke rug dekt.
BACK MASSAGE RANGE

RUG BREEDTEVERSTELLING

De S-vormige kromming die het lichaam ondersteund is een combinatie van de structuur van de rugmassage gecombineerd met het principe van menselijk engineering, zoals het bieden van een accuraat gepositioneerde rugmassage. De breedte kan ingesteld worden van 6 t/m 21 cm, met drie opties.
BACK WIDTH ADJUSTMENT

ARM AIRBAG MASSAGE

Uitgerust met 12 airbags in overeenstemming met de kromming van de menselijke arm voor het uitvoeren van een algehele massage van de Yangchi en Quichi punten op de armen. De driedimensionale uitgebalanceerde tractie die door de opgeblazen airbags veroorzaakt wordt zal u ontspannen en verfrissen van arm tot handpalm.
ARM AIRBAG MASSAGE

KOOLSTOFVEZEL INFRAROODVERWARMING

0ºC-50ºC De rugverwarmingsfunctie kan kou en pijn in je rug verlichten. De emitterende infrarood golflengte valt samen met de golflengte van het menselijk lichaam, zodat de energie door de menselijke cellen geabsorbeerd kan worden, wat wederom de cellen activeren kan en de stofwisseling stimuleert.
CARBON FIBER FAR INFRARED HEATING

DRIE GEHEUGEN MODI

Drie individuele geheugenfuncties zullen aan de eisen van u en uw familieleden voldoen met behulp van speciaal ontworpen massagemethodes. Elke combinatie van massagemethodes en functies die u of uw familie kiest kan opgeslagen worden met de M1/M2 geheugentoetsen. Dat zal de vermoeidheid na het sporten wegnemen en u en uw gezin een sterk lichaam geven. U hoeft de toets maar voor twee seconden ingedrukt te houden en nadat u de pieptoon hoort is de automatische geheugenmodus geactiveerd.

TIJDINSTELFUNCTIE

U kunt de massagetijd kiezen volgens u eisen door deze functie te gebruiken, teneinde een continue massage te genieten.

Innovatieve functie

De ene luchtpomp heeft een innovatieve functie die haar toestaat haar synchroon en continu bewegingskracht voor de 28 airbags te leveren. Beiden, de stereo ontspanningsmassage en de sterke druk van de airbag zijn accuraat en uniek, wat u van een levendige en frisse massage laat genieten. We zijn erop gefocust de werelds meest beroemde gezondheidsmerk te creëren en de iRest gezondheidsproducten in tienduizenden huishoudens terecht te laten komen. Wanneer u pijn heeft in het gebied van de taille en rug, of een stijve nek, zijn hoofdzakelijk de wervels het probleem. iRest gezondheidsproducten maken gebruik van een internationaal toonaangevende technologie, zoals de 2D detectiefunctie, die de massagepunten aan de hand van uw lichaamslengte kan lokaliseren, van de Fengchi-punt in de nek tot de Yongquan-punt onder de voetzool; het gaat om meer dan 500 punten op het lichaam, dus wordt u een professionele en comfortabele fysiotherapie geboden, die u helpt problemen van een slechte gezondheid op te lossen, en die u helpt om uzelf te vernieuwen.

iRest gezondheidsproducten zijn op maat gemaakt door medische tests.

Innovatieve functie

modes auto

RELAX-RUSH GROUP

Groep Rush - Relaxatie

Een intelligente 2D-massage systeem combineert professionele massage technieken met massagestoel mogelijkheden om een ​​multi-dimensionele massage te bereiken, zodat je volledig verlichten bent van je vermoeidheid na een lange harde dag.

FULL - CAMPAIGN GROUP

Groep campagne - Volledig

De wetenschappelijke 15 minuten automatische massage programma kan zich concentreren op jouw vermoeidheid punten en het verstrekken van een gezonde input voor je hele lichaam.

NECK AND SHOULDER - COMPUTER GROUP

Groep computer - Nek en schouder

De comfortabele nek en schouder automatische massage modus zorgt ervoor dat je plezier beleeft terwijl je van een pijnverlichtigende massage van de nekwervels geniet.

ACHE RELIEVE-BEAUTY LOVE GROUP

Groep Schoonheid - pijn verlichten

Ontworpen om spierpijn en stijfheid in het bijzonder te verlichten, deze is vergelijkbaar met schrapen therapie, en rekt rugspieren, verlost spieren en botten, verlicht vermoeidheid.

BACK AND WAIST - HOUSE GROUP

Groep huis - Rug en taille

Ease-up massage van de rug en detaille, activeert lumbale en thoracale ligamenten en verlos jouw spierstijfheid, zodat je van de wonderen van de massage kan genieten.

COMFORTABLE - OLD AGE GROUP

Groep 3de leeftijd - Comfort

Deze volledige echte druk massage van nek tot zool, van je armen tot je vingertoppen, zal je voorzien van een ongeëvenaarde full body massage ervaring en zal heel je huid verlichten.

Recommandé pour:

massage chair recommended for Workers

Arbeiders

Vermindert spierpijn voor mensen die veel lichamelijke inspanning moeten doen.

massage chair recommended for Computer Users

Computergebruikers

Nek en schouder behandeling voor mensen die veel besteden voor hun computer.

massage chair recommended for Students

Leerlingen

Ontspannende massage voor studenten tijdens examens of stresserende periodes.

massage chair recommended for Dynamic People

Dynamishe mensen

Vermoeidheid opluchting voor mensen die zeer actief zijn tijdens de dag.

massage chair recommended for Sportsmen

De sporters

Ontspanning en spieren ontlasting therapie voor mensen die intensieve sporten uitoefenen.

massage chair recommended for Elderly

Ouderen

Comfort voor de ouderen.

massage chair recommended for Ladies

Dames

Houding fysiotherapie voor vrouwen die op hun uiterlijk letten.

massage chair recommended for Housewives

Huisvrouwen

Rug en taille behandeling voor mensen die thuis blijven.12 PUNTEN CONFORTABELE FYSIEKE THERAPIE

vult je hele lichaam met een gevoel van euforie

Fengchi Drukpunt
Kalmeert de lever en brengt de darmen tot rust, heeft een detox effect; aanbevolen voor hoofdpijn en tandpijn.

Jianjing Drukpunt
brengt de darmen tot rust en zuivert de hart, activeren van de omliggende organen, het verminderen van zwellingen; kan cervicale spondylosis zn stijve nek te verlichten.

TIANZONG Drukpunt
Verzuiveren van pezen en activeren van de omliggende organen, het reguleren van de chi en het verminderen van zwellingen, kan scapulohumeral periarthritis, schouder en arm pijn verlichten.

Xinshu Drukpunt
Verlicht borst benauwdheid, regelt de chi, activeert de omliggende organen en kalmeert de zenuwen, ondersteunt het hart.

GANSHU Drukpunt
Kalmeert de lever / galblaas, regelt de chi en versterkt het gezichtsvermogen, ondersteunt de lever.

SHENGSHU Drukpunt
Verbetert de nieren en ondersteunt de yang, versterkt de taille, helpt bij waterretentie en ondersteunt de nieren.

Neiguan Drukpunt
Kalmeert de geest, regelt de chi en verlicht de pijn. Helpt de hart zich te herstellen en ondersteunt het.

Sanli Hand Drukpunt
Zuivert het hart en verbetert het gezichtsvermogen, reguleert het maag-systeem. Geschikt voor taille pijn, schouders- en armen pijn, dyspepsie, aften, kiespijn, verkoudheid, enz…

Sanli Voet Drukpunt
Verzuiveren van de pezen en activeren van de omliggende organen, versterkt de milt en de maag, helpt bij hepatitis, enteritis, bronchitis, nefritis, enz…

KUNLUN Drukpunt
Kalmeert de zenuwen en zuivert de hart, Verzuivert de pezen en activeertde omliggende organen. Geschikt voor heupzenuw pijn, artritis in de knie, enkelletsels, enz...

Yongquan Drukpunt
Voedt de yin en verbetert de nieren, kalmeert de lever en brengt de darmen tot rust, Nuttig in gevallen van slapeloosheid, nerveuze hoofdpijn, myocarditis, enz...

Fauteuil de massage Fauteuil de massage

Product Specifications

Volledige rugmassage Yes
Automatische aanpassing van de hoogte voor massage van de bovenrug Yes
Elektrisch verstelbare rugleuning Yes
Elektrisch verstelbare voetsteun Yes
Nekmassage om spanningen en stijfheid weg te nemen. Yes
Massagerollen Yes
Airbags 28
Kleppen 8
Luchtpompen 1
Massage en ontspanning Yes
Reflextherapie Yes
Voetmassage Yes
Stoelhoes Ecological antibacterial leather
Maximaal gewicht van de gebruiker (kg) 120 kg
Timer 15 minutes
Kleuren Black, beige and red
Nominale spanning 220 - 230V
Afmetingen: sizes iRest A39
iRest A39 Zero Gravity

Andere beschikbare kleuren voor de iRest A39 Zero Gravity Massagestoel

Deze massagestoel is ook verkrijgbaar in andere kleuren. U kunt nu de kleur selecteren die het beste bij het decor van uw inrichting past.

Vraag naar onze speciale prijslijst!
iRest-A39

Client review for iRest A39

Really good!
- from , January, 2015 5/5 stars
“Complete massage, great roller for the entire body. Recommended!”

Worth every penny. I recommend!
- from , January, 2015 5/5 stars
“Very good massagestoel. I am pleased and I will recommend it to all my friends.”

Similar massagestoels:

All information displayed on www.komoder.com is the property of KOMODER
™ Komoder trademark. The contents of this website may be subject to copyright.