iRest A382 Robostic Zero Gravity massagestoel

iRest A382 massagestoel
  • Beschikbaarheid in stock
  • Garantie 2 jaar
  • Levering Gratis
  • Handleiding beschikbaar
  • Merk
    2016
  • Productiejaar iRest
Bel ons nu:
0031 629 296 589
Vraag naar onze speciale prijslijst

iRest A382 2015 Design.

De iRest A382 is een nieuwe generatie iRest massagestoel, uitgerust met 4 intelligente, stille, verticaal bewegende massagehanden voor een volledige rugmassage. De A382 maakt gebruik van het nieuwe 135 cm L-vormige massagesysteem, wat hem tot de massagestoel met het langste massagebereik maakt.

Pomp en kleppen innovatie

De A382 komt met een innovatieve luchtpomp en kleppenfunctie. De pomp kan synchroon of continu werken, om de motorkracht te leveren die nodig is voor de 28 airbags. Beiden, de ontspanningsmassage en de sterke druk van de airbags zijn precies en uniek, wat u in staat stelt van een verfrissende massage te genieten.

Nul achterwandruimte

De massagestoel is ontworpen voor kleine ruimtes, zo dat hij maar een afstand van 5 cm tot de achterwand nodig heeft, wanneer de massagestoel in werking is. De zitting van de stoel zal vooruit glijden zonder de achterwand te raken.

iRest A382 massagestoel
iRest A382 massagestoel

Automatische schouder-detectie en lokalisatie-systeem

De nieuwe iRest A382 is uitgerust met een automatisch systeem om de schouders te lokaliseren. Dit systeem bevat het scannen van uw schouders voorafgaand aan elke massagesessie om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren, teneinde een perfect gepersonaliseerde massagesessie te bereiken.

Verticale massage van bovenarm en onderarm

De nieuwe iRest A382 komt met verbeteringen op het gebied van armmassages. De massagekussens hebben een andere positie, zodat het plaatsen van uw bovenarmen in de voorbestemde plaatsen veel comfortabeler word, en de onderarm-massage efficiënter is.

iRest A382 massagestoel
Zero Gravity iRest A382

3 Zero Gravity massageposities

De nieuwe iRest A382 stelt u in staat om 3 Zero Gravity posities in te stellen, waarbij u een staat van gewichtsloosheid bereikt, waarin u in staat zult zijn een perfecte, onbeperkte ontspanning te genieten. Wanneer u de “zero gravity” modus aanzet, is de hellingshoek tussen lichaam en benen ongeveer 118 graden. De dijen en kuiten zijn in een hogere positie dan het hart. De zwaartekracht (gewicht) van elk lichaamsdeel worden gelijkmatig over de massagestoel verdeeld, zodat de druk op het lichaam volledig los komt.

Belangrijke functies

Reflextherapie

De voetsteun breidt traploos uit om de lengtes van verschillende gebruikers tegemoet te komen.
Reflex Therapy

Kuitsteun

De kuitsteun is uitgerust met massagerollen en airbags, plus 8 natuurlijke magneten.
Calf rest

L-vormig gebogen rail

De massagestoel maakt gebruik van een speciale technologie met een L-vormige gebogen rail, wat het resultaat is van uitgebreid onderzoek, gecombineerd met de nieuwste kennis op dit gebied. De reikwijdte van de massage is 135 cm, wat u in staat stelt een persoonlijke massage te genieten van uw hooft tot uw zitting, bijna helemaal tot de knieën.
L-shaped curved rail

Guasha voetmassage

Simuleert de menselijke aanraking en geniet een uitgebreide rollentechnologie, levert een Guasha-massage soortgelijk aan die die door professionele massagetherapeuten word aangeboden. Met een bereik van 3 cm en geconcentreed op de Yongquan-punt en de zool van uw voet, kan de geleverde massage delicaat en constant zijn, maar ze kan ook sterker zijn, afhankelijk hoe uw de instellingen van de afstandsbediening gebruikt.
Guasha foot massage

Airbag voetmassage

Airbags in verschillende maten wikkelen zich volledig om u kuit, enkel en voet en bieden een drievoudige ervaring die u nooit zult vergeten. Pas deze methode toe, waarbij u de successie, de luchtdrukcompressie, pauze en evacuatie-functie activeert, om de Xuanzhong en Taixi accupunten te stimuleren, wat u perfecte comfort en harmonie zal opleveren.
Air bag foot massage

Magneettherapie

De magneettherapie bereikt door de 8 accuraat gepositioneerde 300 cc permanente magneten kan het lage niveau aan magnetiet in het lichaam verbeteren, door de Chengshang en Zhonmai accupunten op de kuit te stimuleren.
Magnet therapy

Rug Massage Bereik

De intelligente mechanische massagehanden kunnen op en neer bewegen over de nek, schouder, rug en taille. Ze kunnen automatisch de rondingen van de menselijke rug induceren, met een bereik in de breedte van 21 cm en een bereik voor de rug van 135 cm, wat de hele menselijke rug dekt.
Back Massage Range

Rugbreedte aanpassing

De S-vormige kromming die het lichaam ondersteund bestaat uit een combinatie van rugmassagestructuren en principes van menselijk engineering, zo dat u van een zeer accurate rugmassage kunt genieten. De breedte is instelbaar van 6 tot 21 cm, met drie breedteopties.
Back width adjustment

Airbag armmassage

Uitgerust met 12 airbags die de kromming van de menselijke bovenarm volgen, zorgt de stoel voor een massage die uw gehele armen omvat, met werking op de Yangchi en Quchi-punten. De gebalanceerde 3D tractie die voortkomt uit de airbags zal uw armen en handpalmen leven inblazen.
Air bag arm massage

OLSTOFVEZEL INFRAROODVERWARMING

De 40-50º C rugverwarmingsfunctie elimineert elke koude prikkel en rugpijn. De golflengte van de infraroodstraling valt samen met de golflengte van het menselijk lichaam, wat toestaat dat de menselijke cellen de energie absorberen, de cellen activeert en de stofwisseling stimuleert.
Far infrared carbon fiber heating

Twee Geheugen Modi

Deze twee functies zullen de eisen van uw familie bevredigen. Elke combinatie van massagemethodes en functies die u en uw familie kiezen kan opgeslagen worden met de passende M1 / M2 geheugenfuncties. Het enige wat u moet doen is de knoppen voor twee seconden indrukken nadat u een bepaald geluid hoort, en de automatische geheugenmodus treedt in werking.

Timer-functie

Met deze functie kunt u een massagetijd instellen die overeenkomt met uw voorkeuren, wat u in staat stel een continue massage te genieten.

iRest Massage technology

Vanwege hun innovatieve functies kunnen de luchtpompen synchroon of continu werken, om de benodigde motorkracht te verschaffen die noodzakelijk is voor de airbags. Beiden, de ontspanningspassage en de sterke druk van de airbags zijn precies en uniek, wat u toestaat een verfrissende massage te genieten. De wervels zijn meestal de oorzaak van pijn in de gebieden van rug en taille, en tevens voor een stijve nek. De iRest massagestoelen passen een internationale state of the art technologie met 3D detectiefunctie toe, die de massagepunten aan de hand van u lengte kan identificeren. Van de Fengchi-punt in u nek tot the Yongquan-punt onder u zool, deze technologie omvat 500 punten over het gehele lichaam en voorziet u van een professionele, comfortabele en verkwikkende fysiotherapie, die in verband staan met slechte gezondheid. iRest gezondheidsproducten zijn gemaakt volgens specificaties die het resultaat zijn van medische onderzoeken.

iRest A382 massagestoel

Automatische massageprogramma's

Ache relief

Pijnverlichting

15 minuten automatisch massageprogramma dat zich op de punten van vermoeidheid kan richten, voorziet u van een gezondheidsservice voor het hele lichaam.

Memory - athletes program

Memory – atleten programma

De geavanceerde nauwkeurigheid en stekte die door het rollensysteem geleverd word gecombineerd met een comfortabele shiatsu-massage verlicht vermoeidheid die het resultaat is door fysieke inspanning, voorziet u van een gezond lichaam.

Back and waist - housewives

Rug en taille – huisvrouwen

Massage ter ontspanning van uw rug en taille, die actief werkt op uw onderrug en thorax ligamenten. Ontspant verstijfde spieren.

Comfort - elderly group

Comfort – ouderen groep

De volle drukmassage van uw nek tot uw zolen, van uw bovenarmen tot uw vingertoppen, zal uw een ongeëvenaarde massage-ervaring voor uw hele lichaam bieden.

Full air pressure, neck and shoulders - computer user group

Volle luchtdruk, nek en schouders

computergebruikers groep Automatisch comfortabel massageprogramma voor uw nek en schouders, ontworpen om u goed te laten voelen tijdens de massage, eenvoudige pijnverlichting in de halswervels.

Waist stretch, pain relief  - beauty love group

Taille rekken, pijnverlichting – beauty love groep

Ontworpen om spierpijn en stijfheid te verlichten, door het rekken van uw rugspieren, ontspant uw spieren en verlicht vermoeidheid.

Intelligente mechanische handen

Intelligente mechanische handen verzamelen continu data over de kromming van de rug, emuleren massagetechnieken die door professionele massagetherapeuten uitgevoerd worden, teneinde u een stereomassage met multidimensionale aspecten te bieden. De intelligente massagehanden emuleren methodes van professionele massagetherapeuten, om de volgende types van massages uit te voeren: kneden, knijpen, klappen, drukken, duwen, grijpen, swingen en draaien.

iRest A382 massagestoel
iRest A382 massagestoel

Lichaamsontspanning

Het rekken van uw armen, rug en benen is aanbevolen om de regeneratie van de botten te stimuleren, voor verlichting van spierspanningen en stijfheid van de gewrichten. Dit rekken word bereikt door de massagekussens voor schouders, armen en benen. De iRest A382 massagestoel is ontworpen voor verschillende gebruikers en heeft innovatieve automatische massageprogramma's welke u een individuele massage kunnen bieden die uw diverse verwachtingen zal bevredigen.

iRest A382 massagestoel

Vrije kuitsteun-extensie

Afhankelijk van de lengte van de gebruiker, kan de kuitsteun vrij tot 15 cm uitgebreid worden, wat een volledige lichaamsmassage zeker stelt, overeenkomend met de individuele grootte van elke gebruiker.

modes auto

RELAX-RUSH GROUP

Groep Rush - Relaxatie

Een intelligente 2D-massage systeem combineert professionele massage technieken met massagestoel mogelijkheden om een ​​multi-dimensionele massage te bereiken, zodat je volledig verlichten bent van je vermoeidheid na een lange harde dag.

FULL - CAMPAIGN GROUP

Groep campagne - Volledig

De wetenschappelijke 15 minuten automatische massage programma kan zich concentreren op jouw vermoeidheid punten en het verstrekken van een gezonde input voor je hele lichaam.

NECK AND SHOULDER - COMPUTER GROUP

Groep computer - Nek en schouder

De comfortabele nek en schouder automatische massage modus zorgt ervoor dat je plezier beleeft terwijl je van een pijnverlichtigende massage van de nekwervels geniet.

ACHE RELIEVE-BEAUTY LOVE GROUP

Groep Schoonheid - pijn verlichten

Ontworpen om spierpijn en stijfheid in het bijzonder te verlichten, deze is vergelijkbaar met schrapen therapie, en rekt rugspieren, verlost spieren en botten, verlicht vermoeidheid.

BACK AND WAIST - HOUSE GROUP

Groep huis - Rug en taille

Ease-up massage van de rug en detaille, activeert lumbale en thoracale ligamenten en verlos jouw spierstijfheid, zodat je van de wonderen van de massage kan genieten.

COMFORTABLE - OLD AGE GROUP

Groep 3de leeftijd - Comfort

Deze volledige echte druk massage van nek tot zool, van je armen tot je vingertoppen, zal je voorzien van een ongeëvenaarde full body massage ervaring en zal heel je huid verlichten.

Recommandé pour:

massage chair recommended for Workers

Arbeiders

Vermindert spierpijn voor mensen die veel lichamelijke inspanning moeten doen.

massage chair recommended for Computer Users

Computergebruikers

Nek en schouder behandeling voor mensen die veel besteden voor hun computer.

massage chair recommended for Students

Leerlingen

Ontspannende massage voor studenten tijdens examens of stresserende periodes.

massage chair recommended for Dynamic People

Dynamishe mensen

Vermoeidheid opluchting voor mensen die zeer actief zijn tijdens de dag.

massage chair recommended for Sportsmen

De sporters

Ontspanning en spieren ontlasting therapie voor mensen die intensieve sporten uitoefenen.

massage chair recommended for Elderly

Ouderen

Comfort voor de ouderen.

massage chair recommended for Ladies

Dames

Houding fysiotherapie voor vrouwen die op hun uiterlijk letten.

massage chair recommended for Housewives

Huisvrouwen

Rug en taille behandeling voor mensen die thuis blijven.12 PUNTEN CONFORTABELE FYSIEKE THERAPIE

vult je hele lichaam met een gevoel van euforie

Fengchi Drukpunt
Kalmeert de lever en brengt de darmen tot rust, heeft een detox effect; aanbevolen voor hoofdpijn en tandpijn.

Jianjing Drukpunt
brengt de darmen tot rust en zuivert de hart, activeren van de omliggende organen, het verminderen van zwellingen; kan cervicale spondylosis zn stijve nek te verlichten.

TIANZONG Drukpunt
Verzuiveren van pezen en activeren van de omliggende organen, het reguleren van de chi en het verminderen van zwellingen, kan scapulohumeral periarthritis, schouder en arm pijn verlichten.

Xinshu Drukpunt
Verlicht borst benauwdheid, regelt de chi, activeert de omliggende organen en kalmeert de zenuwen, ondersteunt het hart.

GANSHU Drukpunt
Kalmeert de lever / galblaas, regelt de chi en versterkt het gezichtsvermogen, ondersteunt de lever.

SHENGSHU Drukpunt
Verbetert de nieren en ondersteunt de yang, versterkt de taille, helpt bij waterretentie en ondersteunt de nieren.

Neiguan Drukpunt
Kalmeert de geest, regelt de chi en verlicht de pijn. Helpt de hart zich te herstellen en ondersteunt het.

Sanli Hand Drukpunt
Zuivert het hart en verbetert het gezichtsvermogen, reguleert het maag-systeem. Geschikt voor taille pijn, schouders- en armen pijn, dyspepsie, aften, kiespijn, verkoudheid, enz…

Sanli Voet Drukpunt
Verzuiveren van de pezen en activeren van de omliggende organen, versterkt de milt en de maag, helpt bij hepatitis, enteritis, bronchitis, nefritis, enz…

KUNLUN Drukpunt
Kalmeert de zenuwen en zuivert de hart, Verzuivert de pezen en activeertde omliggende organen. Geschikt voor heupzenuw pijn, artritis in de knie, enkelletsels, enz...

Yongquan Drukpunt
Voedt de yin en verbetert de nieren, kalmeert de lever en brengt de darmen tot rust, Nuttig in gevallen van slapeloosheid, nerveuze hoofdpijn, myocarditis, enz...

Fauteuil de massage Fauteuil de massage

Technical Specifications and Features

Achteroverleunen/extensie bescherming Yes
Volle rugmassage Yes
Elektrisch verstelbare rugleuning Yes
Beensteun met massagemogelijkheid Electrically extensible
Billen-airbags Yes. 8 air bags for the legs and buttocks.
Kuiten-airbags 8 air bags for calves and soles.
Massagerollen 2D
Airbags 28 air bags in all.
Luchtpompen 1.
Kleppen 7
Billenmassage Yes
Ontspanningsmassage en positie Yes
Kuitmassage Yes
Reflextherapie Yes
Zoolmassage Yes
Afstandsbediening Yes.
Bekleding Ecological, antibacterial leather.
Gewicht van de stoel (kg) 97 kg
Stroomvoorziening 220 - 230V
Afmetingen iRest A382 Dimensions
iRest A382 massagestoel Colors

Andere beschikbare kleuren voor deze massagestoel

De stoel is ook in andere kleuren verkrijgbaar. Afhankelijk van uw inrichting en decor, kunt u de kleur kiezen die het beste bij uw smaak past. U kunt kiezen van een reeks van 5 kleuren die beschikbaar zijn voor de iRest 382 massagestoel: crème, beige, rood, grijs, zwart, bruin.

Vraag naar onze speciale prijslijst!
IREST-A382

Similar massagestoels:

All information displayed on www.komoder.com is the property of KOMODER
™ Komoder trademark. The contents of this website may be subject to copyright.